Inspireret af tid og erfaring.


Vi har ladet os inspirerer af tiden, der skal være andre alternativer til de tradtionelle take-away måltider som f.eks pizza, burgere, indisk og meget andet.


Vi tilbyder hjemmelavet hverdagsmad som blot skal varmes op og anrettes.

Med vores hverdagsretter som vi pt tilbyder tirsdag, onsdag og torsdag kan vi tilbyde jer hjemmelavet mad blot uden alt stressen med at handle, producere og vaske op - i skal blot følge en simpel vejledning til opvarmning og så er der mad på 30-45 min.


Vi leverer det på dagen, enten på jeres privatadresse eller på jeres arbejdsplads i følgende postnumre 4600, 4623, 4632, 4681 & 4682 eller i kan afhente det i vores køkken.

svane|catering


Keith Svane er stifteren og ejeren af svane|catering, Keith har arbejdet flere forskellige steder indenfor branchen, lige fra klassisk bøfhus, selskabsforretning, take-away, ekspermiterende kro på landet, div caféer til kantine.

Efter at have gået med tanken om at starte sit eget åbnede han svane|catering i Januar 2015 i den branche som han elsker så højt og ja det blev til catering.


I perioden fra 2016 til 2020 drev svane|catering kantinen på den danske scenekunstskole samtidig med der også blev lavet en masse catering og private dinings, da covid-19 lukkede Danmark ned i marts 2020 begynde de der at leverer hverdagsmad ud til folk privat.


Fra jord til bord

Her hos svane|catering sætter vi en ære i at levere et produkt til tiden, til fuld tilfredshed og selvfølgelig have kvaliteten på råvare i top, så derfor er det kun de bedste råvare der når frem til vores køkkenbord inden det ender på jeres middagsbord.

Vi sætter en stor respekt i at møde op hos jer med kun det bedste og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt til i får en uforglemmelig catering fra vores side, uanset om i er 10 eller 500 personer skal kvaliteten og humøret være tip top.